Johanna
Yoga World
återhämtningInspirationVardagstankarYoga som livsstil

Ledorden för 2018 – vilka är dina?

Nyår är inte så speciellt i min värld. Jag har nog inte haft ett nyårslöfte sedan jag var liten och inte åt godis på ett år. Jag kan förstå att det ligger en symbolik i att året blir nytt och att det blir ett avstamp för något. Funkar det så använd det.

Min vän Frida lärde mig för ett par år sedan att istället sätta intentionen för nästkommande år med tre ord. Inga löften. Tre ord att leva efter när jag ska ta beslut, när jag känner mig vilsen. Som en kompass att följa under året att luta sig mot. Så man vet att man är sann mot sig själv. Mitt 2017 har haft Kunskap, Tålamod och Kärlek som stöttepelare i allt som hänt. Tålamod har definitivt varit min största följeslagare att lita på under det här året. Det har varit ganska skönt att ha detta att luta sig mot även om det kan ha olika innebörd i olika situationer.

Vad det blir 2018 är inte helt klart ännu. En sak som är säker är att jag behöver bli bättre på administration och ekonomi men det ligger lite utanför än så länge. Eller så blir ett ord ekonomisk. Det kan man vara på så många olika plan. Pengar, energi, tid… Jag har ju två dagar kvar att fundera på.

Ett ord kommer definitivt bli energi. Jag ska försöka balansera energi och behålla energi framöver. Hushålla. Jag har börjat med Reiki (japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta) som jag och Sofie också kommer att erbjuda på studion från januari. Energi är den största delen för mig i yin och jag gillar verkligen hur energi också kan sätta stämning i rum. Både inre och yttre.

Vilka blir dina tre ord för 2018? Skriv ner dem och kanske till och med om det finns underrubriker på dem. Vad innebär de?

Vägen in i 2018 omfamnas av snö. Frisk luft. Återhämtning i naturen. Påfyllning av energi. 

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.