Johanna
Yoga World

Detta år avslutas i fjällvärlden omfamnad av massvis av snö, kärlek och vänskap. Varje år försöker jag göra ett litet bokslut av något slag och i år blev det faktiskt ett ganska gediget sådant. Jag gick på en tvåtimmars promenad med mig själv och naturen. Att blicka ut över skogens vidder är bland det bästa jag vet. ger perspektiv.  Älskar de enskilda topparna som tillsammans breder ut sig som ett hav av klokskap, djup och mystik. Individer i gemenskap som växer tillsammans.

Gjorde en eld-meditation i symboliken att rena och skapa nytt utrymme. Tackade för det som varit och det som komma skall. Tog hjälp av djurriket för att lägga intentioner för det kommande året. Skrev ner 10 frågors avslut på 2017 och skrev ner 10 manifesteringar för 2018.

Jag tackade mig själv för allt det som åstadkommits under 2017 – in good and bad. Alla lärdomar. Insikter. Höjder och gropar. Det har verkligen varit ett år av utveckling. Ett år av framgång. Ett år av bakslag. Precis som sig bör.

Inför 2018 vet jag precis vad jag vill lägga min energi och tid på. Vilka frö som ska vattnas. Och det är inte så mycket nytt. De har redan såtts. Små steg. Kärnan och essens. Kreativitet. Ärlighet. Inåt mer än utåt.

Tack 2017. Tack alla som varit med på vägen.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.