Johanna
Yoga World
VardagstankarYoga som livsstil

Ett virrvarr av vår och att skriva en bok.

Våren har varit väldigt böljande av höga toppar och djupa dalar. Precis sådär som det säkerligen ska vara. Ett virrvarr likt vårens trevande dagar av ömsom sol ömsom regn. Reflektionerna om både nuet och framtiden har varit många och klivet tillbaka har varit ganska stort. Klivet inåt har kantats av mycket motstånd med varit högst välbehövligt. Det kantas oftast av motstånd när man vet att det är den enda vägen att gå och att den kommer vara jobbig under tiden. Högst befriande när man är igenom. Helt igenom är jag inte ännu men på väldigt god väg. Våren verkar ju vara över till förmån för sommaren. Igår tog jag mitt första dopp i havet för året. Iskallt och pånyttfödande. Inte undra på att människor vinterbadat i alla tider.

En del i klivet tillbaka är att jag inte skrivit lika mycket. Inte offentligt i alla fall. Jag skriver en bok. En reflektionsbok som jag är ganska rädd för att publicera samtidigt som inte inte vill något hellre. Så, jag skriver mycket men det dröjer ett tag till innan jag delar de texterna med er. Det är sjukt svårt att skriva en bok. En eloge till alla som gör det som yrke. Herre min tid alltså. Men det är också galet kul. Det är en process som gör att jag känner mig som en besökare på Lisebergs varje dag som ständigt köar till bergbanan. Tar ett varv för att sedan ställa mig i kön igen. Evigt tacksam är jag till Sofia Sivertsdotter som är min coach i det hela.

Att uppskatta det lilla i det stora och potentialens oändlighet ligger inbäddat i min handduk på klipporna. I täcket jag sluter om mig på kvällarna och promenaden jag klär mina mornar med. Och i ord för ord. Sida för sida.

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.