Johanna
Yoga World
EgenföretagareYogastudio

FLOW ballongerna går i graven och snart kommer följetång om att driva studio!

I tisdags hade jag och Milla Floryd info inför vår yogalärarutbildning som startar i nov. Det ska bli fantastiskt roligt och första omgången är fullbokad, därför blir det en start till i feb. Mer info och datum till den kommer ut under nästa vecka.

Men precis innan den träffen gick luften ur FLOW ballongerna. De guldiga karaktäristiska ballongerna som på något vis blivit symbolen för studion. De sattes upp inför invigningen i sep 2016 och har fått vara kvar sedan dess. Nu går det kapitel i graven i och med det nya yogarummet (som snart är klart) och den nya ytan både för yoga och för umgänge som vi nu får på studion. Det är läskigt, spännande och sjukt häftigt på samma gång. Det känns ändå mer fint än sorgligt att säga farväl till ballongerna som mött mig varje dag i två år. Det är ett kapitel i boken och nu börjar ett nytt.

Något som också börjar nästa vecka är första kapitlet i min följetång om hur det är att driva studio. Allra första kapitlet heter Det du behöver gilla för att driva en yogastudio. En gång i veckan kommer ett nytt kapitel med en speciell ingång. Givetvis kommer dessa kapitel blandas upp med mina vanliga inlägg.

Trevlig helg!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.