Johanna
Yoga World
InspirationVardagstankar

Septemberpepp och nya rutiner.

Helgen kom och september kom. Välkommen! Jag och Liselotte höll vår yin yoga utbildning i helgen och det var som vanligt väldigt härligt och lärorikt. Vi invigde även det nya yogarummet på FLOW vilket kändes fantastiskt. Vilken boost av energi rummet fick!

När september kommer tänker jag alltid att “nu är det höst”. Men så är det ju inte riktigt… eller lite, men ändå inte. Med september kommer ny terminstart, mycket prova på klasser, göra plats för nya rutiner och sätta intentioner och önskningar. Det är en bra tid för det. Jag skrev ett blogginlägg för Yogobe på temat septemberpepp som jag verkligen tycker du ska läsa. Där finns mina bästa komma igång-tips!

Jag gillar rutiner, människan mår bra av rutiner i måttliga mängder. Allt måste inte ske på en gång och i ärlighetens namn behöver ribban vara låg för att ångan ska hållas uppe. Det är inget vi behöver hymla om och vi vet det – ändå sätter vi den alldeles för högt. Nästan varenda gång. Så ta en sak i taget. Det räcker. Det är tillräckligt och du är tillräcklig om du får till en sak. Det andra är bonus. Börja med att andas, det kan också vara en hög ribba för en del.

Det är kul med pepp och att sätta både delmål och mål. Jag ska sätta mina lågt, det är bäst utvecklingspotential på det tänker jag och mest glädje om det blir över förväntan.

Välkommen höst!

Foto: vegafoto

Med koden ALVIN kan du prova yogobe i 30 dagar kostnadsfritt som en extra stöttepelare! Go for it.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.