Johanna
Yoga World
Vardagstankar

Att ta tillvara på det man har.

När jag blir vilsen har jag en tendens att ta till mycket yttre drivkrafter för att jag tror att det är det som tar mig framåt. Jag vet att jag inte är ensam om det. Drivkraften att ständigt sträva lite mer är en hårfin linje av utveckling och avveckling. Det kan vara det som tar en framåt och det kan vara det som drar en bakåt.

Öppnar jag ögonen ordentligt så ser jag vad som verkligen finns där. Mitt framför näsan. Något så “enkelt” som att vi har en trädgård som har bjudit på frukter och bär hela sommaren och inpå hösten. Utan att jag behöver göra något så finns det serverat där för mig. Om jag öppnar ögonen. När jag också gör något med dem blir livet mycket smakrikare.

Jag har en hel del projekt jag skulle vilja göra, workshops jag skulle vilja hålla men jag säger nej. Jag säger nej till att hålla retreat på egen hand nästa år för jag vet att det kommer bli härligt men också för mycket jobb. Nästa år är allt fokus på utbildning. Det räcker. Gott och väl. Det räcker gott och väl för att det ska bli bra. Färre saker blir mer bra.

För att samla ihop mig själv vet jag att det finns en sak jag måste lägga mycket tid på i höst. Som jag vill lägga mycket tid på i höst. Meditation. Meditation tar fram kreativitet i mig. Det gör även träd. Mönster i stammar. Lövens former.

Jag har klickat in mig på Ulrica Norbergs meditationskurs på Yogobe som jag varmt rekommenderar. Det blir en fin påfyllning för mig. Jag gillar även Simon Krohns, Pål Dobrins och Viktor Fridhs meditationsvideos.

Jag ska ta mer vara på det jag har. Inuti. Människor jag har runt mig. Möjligheter jag har. Kunskapen jag har. Öppna ögonen. Det finns ju redan där. Bara jag tittar.

Foto: vegafoto.se

Med koden ALVIN får du som ny prova yogobe kostnadsfritt i 30 dagar. Fin start för meditation, kanske gillar du som jag Ulrica, Simon, Pål och Viktor?

4 kommentarer

  1. Åh du är sååå fin och klok!!!! Vilken inspirationskälla du är vackra du. Precis som du är💛

  2. Är ny på meditation och ska se om Ulricas tips kan de upplevelser. Tack för Möjligheten. Kram Mia 🧚‍♂️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.