Johanna
Yoga World
Yoga som livsstilyogalärartips

Take the leap – imorgon börjar ett nytt utbildningsäventyr.

Imorgon börjar min och Millas nya 200h yogalärarutbildning. Vi startar med de första 100 timmarna som vi kallar för Take the leap som handlar om att fördjupa sig i yogans värld. När de är klara bygger vi på med Free the knowledge som handlar om att fördjupa det vi påbörjat ännu mer och att fokusera på pedagogik, lärarroll, bygga sekvenser och att förmedla yoga. Det är så spännande! Jag och Milla har ruvat på den här bebisen sedan i januari och det ska bli så härligt at äntligen få börja att jobba tillsammans på riktigt och framför allt – möta gruppen.

Förberedelserna är roliga och massiva. Ger energi och tar energi. Så idag är jag ledig. Befinner mig i en annan stad. En annan miljö. Låter allt sjunka in och landa i tilliten att det är redo att möta världen. Jag skulle kunna förbereda mig till förbannelse. Så mycket så att det blir för mycket. Nu väljer jag att stanna. Det är fullt tillräckligt och lite till. Det behöver finnas tid och utrymme till det som är. Vem vet vad som dyker upp under helgen. Förberedelserna finns men också tilliten att plocka bort och göra plats för det som behöver plats.

Imorgon åker vi.

 

6 kommentarer

  1. Johanna, du är en fantastisk lärare. Lyllos den nya gruppen som ska få djupdyka i yoga med dig. Kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.