Johanna
Yoga World
31 dagar av välmående - decemberkalenderInspirationYoga som livsstil

31 gåvor av välmående – decemberkalendern 2018

Förra årets kalender 31 dagar av välmående var både uppskattad och väldigt fin att göra så jag gör den i år igen. Varje dag under december kommer ett mail med guldkorn till inboxen. Det kan vara en tanke/reflektion, reflektionsfråga, en andningsövning, en yogaposition, ett boktips, ett recept med mera. Eventuellt kommer även små utdrag ur min kommande bok Ett långsammare liv fyllt av liv. 

Varje dag får du en ny gåva som syftar till välmående i vardagen – de små sakerna som gör stor skillnad. För att följa med fyller du i formuläret nedan, sedan är det bara att längta till 1 december.

Jag vill få guldkorn i vardagen.

Foto: vegafoto.se

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.