Johanna
Yoga World
Vardagstankar

Oro – det där vi alla går och bär på.

Jag vill tipsa om en podd som säkert många av er har koll på men ändå – Björn & Navid.

Alltid tänkvärda, insiktsfulla och ibland provocerande inlägg och tankar beroende på vilken tå det gäller. Precis som det ska vara. Det här avsnittet handlar om oro. Det där som vi alla går och bär på – mer eller mindre, men sällan pratar om. I alla fall vardagsoro. Tror jag.

Utan att sätta tankar från mitt huvud till ditt huvud innan – lyssna!

Här kan du lyssna på Björn & Navid.

Bilden är lånad från poddtoppen.se

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.