Johanna
Yoga World
Yoga som livsstilyogalärartips

Att få följa med på färden av skräckblandad förtjusning.

Min vän och kollega Elaine De Souza startar nästa år sin yogalärarutbildning. Jag har förmånen att få följa med henne på färden av möjligheter och utmaningar. Det är inte helt enkelt att hitta ett upplägg som andas kärnan av det man vill förmedla. Att få till en utbildning med ett pedagogiskt upplägg, struktur och och med en botten av hjärta. Det tar tid. En process. En mognad. Våra samtal om detta berikar mig lika mycket. Hennes utbildning kommer bli alldeles ljuvlig och har ett grymt upplägg – baserad på kunskap, erfarenhet och kärlek. Det är coolt att få följa med då hon är någon jag följt, sett upp till och inspirerats av länge.

Att hjälpa varandra framåt är en självklarhet för mig och jag uppskattar verkligen våra pratstunder som präglas av rå ärlighet. Osäkerheter som istället blir blir säkerheter när de får se dagens ljus. När ord i huvudet formas till ljud. När en känsla övergår i en annan. Osäkerheten att inte räcka till, vara bra nog eller göra tillräckligt får en ny vinkel.

Jag och Milla drog igång vår nya utbildning för två veckor sedan. Den har ruvats på länge och det är förlösande när något viktigt får fart och energi. Det är häftigt att vara både på sin egen resa av skräckblandade förtjusning precis som det är häftigt att vara på andras. Tillsammans.

Läs Elaines eget blogginlägg om hur drömmen blir verklighet.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.