Johanna
Yoga World
Vardagstankar

Att leva som man lär.

Förra veckan skrev jag om att det inte alltid är bättre att stanna hemma. Det mesta jag skriver handlar om sådant jag behöver påminna mig själv om. Så för att leva som jag lär – att alltså ta mig ut och göra saker för att få mer energi – så ska jag dela med mig om vad jag själv gjorde.

Det är verkligen så att det vi fokuserar på får vi mer av. Det vi gör får vi mer av. Det vi tänker får vi mer av. Det kan vara både goda och mindre goda spiraler. Det fungerar likadant ändå.  Jag är lika mycket livrädd över att driva en studio som jag älskar det. Jag kan hamna lika djupt som högt – beroende på vad jag fokuserar på. Allt måste få kännas. Vreden, frustrationen och irritationen likväl som den kittlande lyckan, förundran och tacksamheten som slår en när man minst anar det och ödmjukheten inför det jag gör.

Jag själv behövde ta mig i kragen för att få klart min bok, som jag också delade med mig av att det gått lite trögt, och kom hör och häpna en bra bit på vägen förra veckan. Och det var kul! Segt till en början, sedan flödar det. Som det mesta. När jag kör fast försöker jag hitta inspiration framför allt i naturen men jag tog också hjälpt av andras böcker. Tittar på hur de gör, låter mig inspireras av deras väg och form. Linda och Lindas Kalla Bad var jag dessutom på bokrelease för. Tack för inspirationen!

Två konserter och en tripp till torpet fick också plats. För att jag gjorde plats till det och tog bort något annat. Testade även Barrys Bootcamp för första gången och det var en upplevelse utöver det vanliga att stå på ett löpband en halv meter ifrån spegeln. Ovanligt och kanske inget jag kommer göra varje vecka men det livar upp. Nya upplevelser vilar upp. Precis som goda vanor gör – vi är bara inte lika medvetna om dem för de är hela tiden där. Men goda vanor gör sitt jobb. Rutiner – jag älskar dem. Så länge de inte stänger in mig.

Gör inte alla saker på en gång. Ta en sak. En timma. Efter dina förutsättningar. Allas liv ser olika ut. Gör det som gör att du lever som du lär.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.