Johanna
Yoga World
InspirationTräningstipsYoga

Hålla en god vana vid liv – gratis yogobeklass. Enjoy!

Att hålla en god vana vid liv kan bli klurigare när andra rutiner ändras. Det blir ett projekt att ta sig ut eller iväg och det kan vara längre än vanligt. Jag själv spenderar två veckor utanför stan och det sätter helt klart mina egna rutiner och disciplin på prov. Det finns fantastisk natur runt mig så jag försöker nyttja den men jag skulle ljuga om jag skriver att det inte tar emot vissa gånger innan jag ska ta mig ut. För det är så det är. När jag väl tagit mig över, ut, iväg eller vad det än är – så mår jag så mycket bättre. Och ibland mår jag så mycket bättre av att rulla ut min matta precis bredvid sängen. Olika dagar, olika behov.

Idag får du en av mina klasser som finns på YOGOBE – tack yogobe för att jag får dela den. Om två veckor spelar jag in nya videos och det laddar jag för fullt för.

Repeat & Reload – Den här klassen bjuder in dig till att göra samma sekvens flera gånger. Hur närvarande kan du bli? Hur intressant kan det bli? Och hur blir upplevelsen ju fler gånger du gjort den? Samma samma behöver inte bli en vana eller tråkigt. Snarare tvärtom.

Jag tycker om att komma tillbaka till samma sekvenser med jämna mellanrum. Att upprepa dem älskar jag. Det är olika varje gång på insidan. Även om det ser lika dant ut på utsidan. Mattan är min to go to när jag är borta från stan. Gummibanden och rullen från Casall och mina löparskor är också en räddare i vardagen.

Den lilla stunden av det som blir av är den som gör skillnaden. Njut av helgen!

Vill du se fler av mina videos – eller med de andra fantastiska lärarna på yogobe?
“Använd kampanjkod ALVIN och få dina första 30 dagar helt gratis och utan bindningstid”.

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.