Johanna
Yoga World
InspirationVardagstankar

Boktips och online-bokklubb.

Jag har läst en del när jag varit ledig, senaste boken var I hörnet av bitter och ljuv av Jamie Ford. Nu har jag plöjt Bara ett barn av Malin Persson Giolito. Jag fick också några riktigt fina boktips på instagram. De kommer här:

Utrensning av Sofie Oksanen

Bara du! av Ninni Schulman

Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson

Allt eller inget av Simona Ahrnstedt

Bränn alla mina brev av Alex Schulman

I det sista regnet av Janesh Vaidya

Näktergalen av Kristin Hannah

…samt en bok med titeln Galen i humlor och en författare vid namn Chris Cleve. Vi läser en del hemma hos oss, högt och lågt, allt och inget, och allt däremellan. Vi köper mest böcker på loppis. I lördags köpte vi ett nytt gäng…

Vill också tipsa om Vevves online bokklubb – Free Your Mind – klockrent!

Har du några boktips? Vilka är dina favoriter?

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.