Johanna
Yoga World
EgenföretagareYogastudio

På tal om tid – det tar den tid det tar.

Sedan aug förra året, när vi byggde ut studion, har vi varit i ett konstant byggmode känns det som. Mer eller mindre. Det som är så fantastiskt skönt är att när det här är klart så har vi gjort allt man kan göra lokalmässigt på FLOW. Ytan har blivit större, ventilationen är alldeles ny och den uppgraderas även med värme och kyla för att bättre klara årets skiftningar, vi har bytt fönster och sätter i skrivande stund upp träbalk i taket för att inom två veckor äntligen kunna starta igång vår flygande yoga på schemat.

Jag har skrivit förr om hur frustrerande jag upplevt att det är att ständigt bygga, att inte veta hur det ser ut när man kommer, hur mycket som behöver städas och vem som ska ha vilken nyckel när. Att ringa och stämma av med byggare och tider för de tre verksamheter som vi faktist är under FLOWs tak. Tidigare i veckan var jag så tacksam för att det den här gången har gått mycket bättre med både planering och förståelse mellan vår verksamhet och hyresvärden. Det är jag fortfarande men det som skulle varit klart förra veckan är fortfarande inte klart. Det är en ständig utmaning, det går inte att komma ifrån. Nästa vecka kanske det blir klart.

Det enda vi kan göra är att försöka samarbeta, att ibland bita ihop och genomlida borrandet, de skitiga golven för att någon inte behagar ta av sig skorna, och fokusera på hur bra det blir när det är klart. För herre jesus vad fint det är på studion. Det tar tid att bygga. Det kräver otroligt mycket tålamod. Pengar. Kommunikation. Det långsiktiga målet är större än den kortsiktiga frustrationen. Som sagt så många gånger förr – för att driva en yogastudio måste man gilla eller lära sig att gilla konstruktion av ventilationssystem, var det sitter stålbalkar och inte, hur pengaflöde fungerar, hur till synes omöjliga bokningsproblem blir till möjliga lösningar. Och att allting tar minst tio gånger längre än vad man tror. Att förhålla sig till tid är den ständiga resan och den ständiga lärdomen.

Allt tar den tid det tar.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.