Johanna
Yoga World
yogalärartipsYogastudio

Nästa yogalärarutbildning, fördjupningsutbildning och yin fördjupning 2019/2020.

2018 var ett riktigt studioår. Den blev större, fick i stort sett alla lokaluppfräschningar som finns och ni blev fler som spenderade er tid på FLOW. Det är jag så tacksam för. Jag är även väldigt tacksam för tålamodet med de sjukdomar vi haft i samband med nytt boknings- och kassasystem. Det hör tyvärr till har jag hört även om det är otroligt frustrerande och tidskrävande. Nu känns det som att vi rullar på ganska bra och det är väldigt skönt. Vi har flow.

Studion är lika viktig även 2019 och vi blir fler i teamet som tar hand om den. Det största fokuset 2019 är utbildning. Både att utbilda mig själv och att utbilda andra.

Jag och Milla har satt datum för nästa omgång av vår 200h yogalärarutbildning. Take the leap + Free the knowledge – anmälan är öppen!

Vi har även bakat en ny bebis till er som vi ruvat på ganska länge – nu låter vi den se livet och vi hoppas den ska växa fint tillsammans med er. Utveckla din yogalärarroll – fördjupningsvecka

Min yin yoga utbildning fortsätter och den utvecklas ständigt. Jag har ett par uppdateringar jag kommer göra till nästa omgång i aug och en del litteratur byts ut. Jag är väldigt glad för att ha med Liselotte Reivén som gästlärare även framöver – den bästa jag vet inom fasciakunskaper.  Målet är att under året utveckla Yin Yoga fördjupning som många av er frågar om. 2020 kommer den. Det tar tid att utveckla en utbildning – ha tålamod med mig.

Varmt välkommen till ett riktigt utbildningsår!

Vi ses!

Foto: vegafoto.se

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.