Johanna
Yoga World
EgenföretagareyogalärartipsYogastudio

Fördjupningsvecka för yogalärare – veckan du saknar!

Jag och Milla lade mycket tid förra året till att lägga grunden för vår FLOW Yoga School (som inom kort har en egen hemsida), som nu dragit igång med buller och bång i början av detta året. Vi har två omgångar av vår modul 1, Take the leap, på vår 200h yogalärarutbildning  igång. Vi har två fantastiska gästlärare med oss i form av Anja Bergh och Simon Krohn. I aug och okt startar vi modul 2, Free the knowledge som knyter ihop utbildningen i sin helhet, då med gästlärare Erik Myrberg. Nästa möjlighet att vara med på vår Yoga Alliance registrerade utbildning är nov 2019 – nov 2020 om du vill vara med hela vägen. Take the leap kan du gå som en fördjupning av yoga och egen utveckling utan ambitioner att undervisa.

Där emellan, i juni, närmare bestämt 24-28 juni, skapar vi platsen för det vi själva saknar. Fördjupningen för redan färdiga yogalärare. Platsen att mötas, prata, praktisera, fördjupa kunskap, lära nytt, lära om, lära mer. Utvecklas. Vrida och vända på pedagogik, sekvenser, rörelsemönster, sekvensering, tematisering och assistering. Förankra er egen personliga undervisningsstil och röst samt slipa er pedagogiska skicklighet. Ni kommer även få övningar och diskussioner kring förmedling av kunskap och att hålla space.  Prata om sådant som rör business och hur man tar hand om sig själv som yogalärare. Hur man ger till sig själv och inte bara till andra. Det ser vi så mycket fram emot. På söndag har vi det första av två informationsträffar online för dig som är intresserad. Det kommer ske via en videoplattform och kräver inga sociala medier. Datumet är 24 mars och tiden är 17.30-18.15. Du får gärna maila frågor på förhand till utbildning@studioflow.se om det är något speciellt som du absolut vill att vi ger info om.

Du signar upp den på denna länk och ett par timmar innan träffen får du en länk att logga in på. Du signar samtidigt upp dig på nyhetsbrevet till FLOW Yoga School, du kan givetvis enkelt avregistrera dig efter mötet om du inte vill ha uppdateringar kring våra utbildningar.

Under veckan kommer du även ha möjlighet att kostnadsfritt gå på klasser på FLOWs ord schema samt på Millas klasser som hon undervisar under veckan (förbokning och i mån av plats). Du som vill registrera utbildningen som continuing education hos Yoga Alliance kan göra det – 30 tim (25 tim på plats, minimun 5 tim egna studier).

Här kan du läsa mer om Utveckla din yogalärarroll – fördjupningsvecka.

Foton: Anna Rosén

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.