Johanna
Yoga World
yogalärartips

FLOW Yoga School – nu är hemsidan här!

FLOW Yoga School – det är min och Milla Floryds yogaskola. Det är stort. Den har hetat FLOW Yoga School Sweden i över ett år, sedan vi registrerade oss hos Yoga Alliance. Vi har bara inte kommunicerat det för vi tänkte nog inte själva att det skulle bli så stort som det blev. Vi har under året två st 200-timmar utbildningar i gång i form av Take the leap och Free the knowledge och i nov 2019 startar den tredje kullen. Under samma skola finns nu vidareutbildningar inom yin yoga (grund och fortsättning), fördjupningsvecka för redan färdiga yogalärare, flygande yoga och assisteringsworkshops för färdiga yogalärare. Från sommaren finns också ett växande community där vi samlas en till två gånger om året för att yoga och umgås.

Hemsidan är nu äntligen klar (även om den har ett par små påfyllningar som ska göras inom kort) och loggan är i produktion. Stolt är vad jag är och det känns stort. Det bästa är att vi gör det tillsammans, jag och Milla tillsammans med er som går eller har gått våra utbildningar. Tillsammans med Sinom Krohn, Anja Bergh och Erik Myrberg som är våra gästlärare. Tillsammans med yogobe som vi använder aktivt i Take the leap. Det är tillsammans vi lär oss av varandra. Tack för det.

In och kika på den nya hemsidan – här är den!

Nästa vecka, på tisdag 16 april kl 12-12.45 har vi infomöte online om “Utveckla din yogalärarroll – fördjupningsvecka”. Anmäl dig till nyhetsbrevet här om du vill få länken till mötet, eller bara skriva upp dig för att få de senaste nyheterna från FLOW Yoga School.

Foto: Anna Rosén

4 kommentarer

  1. Mäktigt!! Grattis och njut!! Du är fenomenal!! Så stolt och glad att mina ord fick vara med och pryda ett litet hörn på den fina hemsidan🥰🥰🥰

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.