Johanna
Yoga World
återhämtning

RECHARGE – precis vad jag själv behövde.

I lördags var jag inbjuden av Anna Kronlid att dela hennes RECHARGE-dag som hon håller med jämna mellanrum på Bokenäset, precis vid havet. Givetvis är temat återhämtning och det kan vara på olika sätt på hennes dagar, och med olika gästlärare. Hennes och mitt tema var långsamhet. Skir, spirande långsamhet – och det vackra i det. Anna höll meditation, yin och yoga och jag hade äran att prata om långsamhet utifrån boken (som ja, snart är klar) och undervisa en slow flow. Allt till havet och klippor som utsikt.

Det var en härlig dag med härliga möten och människor. Det var precis vad jag behövde. Jag berättade för dem att jag haft en omotiverad, tung månad bakom mig där jag faktiskt inte tyckt att någon varit speciellt kul. Det är inte farligt. Det kommer inte sänka mig. Det kommer inte resultera i några drastiska livsomvälvande beslut. Det är bara där jag hamnar ibland. Så som alla gör. Och jag har inte ens jobbat speciellt mycket. Jag har slarvat med många saker, med många rutiner. Det händer också ibland men gjort är gjort och det enda jag gör framåt är att ta tillbaka mina rutiner igen. En efter en. Det här inlägget är till exempel en av dem. Jag har inte skrivit på över en månad. Nu är jag tillbaka och gör det.

Samtalen på RECHARGE gav mig en stor dos motivation och inspiration. Tack för det alla inblandade.

Anna öppnar sin egen yogastudio i Varekil i sommar. WITH LOVE heter den. Under juli har hon gratis prova på klasser och sedan kommer öppet hus och schema från aug. Läs mer på Annas hemsida. Rekommenderar varmt ett besök där. Lyllos mig som här nära till henne från vårt sommarställe. Bild lånad av Maria Sörqvist.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.