Johanna
Yoga World
yogalärartips

Take the leap – vilken resa det blev.

I helgen avslutade vi de första 100 timmarna av vår yogalärarutbildning jag och Milla. Grupp 2 av Take the leap gjorde sin sista helg tillsammans. I nov 2018 började vi med den första gruppen och i feb startade den andra. Vi lade ungefär ett år på att planera och förbereda innehåll och upplägg, tillsammans med våra gästlärare. Det är alltid lite pirrigt och spännande första gången man genomför något så stort i ett nytt samarbete men såhär efter första etappen känns det som att det inte kunde blivit bättre. Det är fantastiskt när det faller på plats.

Nästa vecka tar vi oss an en annan ny utbildning – Utveckla din yogalärarroll – fördjupningsvecka för yogalärare. En vecka att gotta ner sig i sådant som behöver tid och reflektion men sällan får det. I de där detaljerna där mycket utveckling faktiskt finns och sker. Det är en vecka med innehåll som vi själva önskar. Den innehåller pedagogiska knep och övningar, fördjupning och diskussion i filosofi, sekvensering, tematisering och assistering. Vad innebär det att vara yogalärare egentligen? Och hur får man till ett hållbart företagande i det här som blivit en bransch? Är du sugen på att hoppa på i sista stund så finns det plats. Annars får du chansen igen ungefär samma tid nästa år.

Den 29 juni avslutar vi med att presentera FLOW Yoga School SwedenYoga Varberg. Efter det blir det semester. Fem veckor av vila.

Foto: Anna Rosén

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.