Johanna
Yoga World
Okategoriserade

Höstens event – PRANA och YOGAFABRIKEN

Att få bli inbjuden till event och att få anordna event är väldigt roligt. Det blir andra, spännande möten med nya och bekanta ansikten. Ofta blir det ett tillfälle att få känna den där gemenskapen och samhörigheten i något större även om man inte ses så ofta. Jag gillar det.

Den här hösten är jag med på PRANA festivalen för tredje gången. Det är fantastiskt fint att få bli återinbjuden till den helgen som ständigt utvecklas. I år är den 28-29 september på Åby Arena och erbjuder, förutom yoga, träningspass av alla dess slag, föreläsningar, workshops och har en compassioninriktning – det är fint att vara snäll! Kort och gott det mesta som hör hälsa och välmående till. Till sista aug är det fortfarande early bird pris och med koden ALVIN får du 15% på priset.

Månaden efter, 26 okt, anordnar vi på studion ett event i Gamlestadens Fabriker tillsammans med våra grannar Easy Living och VÄRT. Det finns fantastiska och stora lokaler i området som vi bara måste göra mer med. Så, vi bestämde oss för att arrangera en yogadag med klasser, VÄRT som jobbar med matsvinn kommer både föreläsa och sälja veganmat gjord på svinn och Easy Living Möbler och inredning kommer inreda ett riktigt skönt häng. Det är definitivt en dag att se fram emot. Det blir även en dag av klädbyten – någon annan kan säkerligen ha nytta av det som du har hängandes, orört, i garderoben. Vi kallar givetvis dagen för YOGAFABRIKEN. Undervisande lärare är Caroline M Smith, jag själv håller klass tillsammans med Milla Floryd och Mariell Ehlin – och DJ Susanne spelar skivor till, det är en fin årlig tradition vi håller på lite olika ställen. Sam Aziz avrundar dagen.

Hoppas vi ses på någon av de här fina helgerna!

Bilden är från PRANA 2017 och är fotad av Anna Rosén.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.