Johanna
Yoga World
Vardagstankar

I sårbarhet finns otroligt mycket kärlek.

Och igenkänning. Tack för ett fantastiskt stöd efter det förra inlägget om graviditet och ångest. Jag har läst och hört många igenkännande historier och känslor och det gör mig mindre ensam. Tack för det. Det gör oss alla mindre ensamma att släppa ut, även om det bara är en liten bit, av det som skaver. Det som oroar oss, det som man inte “ska” eller inte “får” känna. Det gör oss mindre ensamma och vi förstår varandra mer, även om vi inte håller med varandra eller delar exakt samma erfarenheter. Varje upplevelse är unik och får så vara.

Tack också för möjligheten att få välja själv om, eller hur, eller vad jag svarar. Det betyder mycket. Ofta räcker det med en utsträckt hand eller ett öra utan att det behöver förväntas något mer. Det är något att påminnas om, vad det än gäller.

Kärlek och tack. Det var förlösande för något inom mig.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.