Johanna
Yoga World
Okategoriserade

Tack och hej då bloggen.

Jag har bloggat i över tio år, på olika ställen och i olika format, senast här och det har varit oerhört berikande. Nu är den tiden dock förbi. Jag gör plats för skrivande och kreativitet på andra håll. Tex redigera klart min bok – och kanske skriva en till, vem vet. Jag gör mer plats för mitt eget vardagliga skrivande, det där som kluddas ner lite överallt i de miljarders skrivböcker jag har här och var. De har alltid funnits där och varit viktiga men nu värderas de högre.

Jag försvinner dock inte. Jag skriver då och då för YOGOBE, jag skriver i bloggen på FLOW och jag har ett par mindre projekt jag jobbar med som snart kommer se dagens ljus via johannaalvin.com. Bla månadsutskick av nyhetsbrev med mer reflekterande karaktär, program att följa med i för att skapa och bibehålla andningshål i vardagen, mentorskap för yogalärare, onlineprogram för dig som vill ha en hållbar hemmapraktik med fokus på yoga i kombination med tankar från kinesisk medicin. Och säkert mer om jag känner mig själv rätt. Du kommer hitta allt via min hemsida och det är inte helt omöjligt att det dyker upp lite texter då och då även där.

Vill du följa med mig vidare hittar du mig på olika sätt via följande:

Instagram: johannaalvin
Utbildningar: flowyogaschoolsweden.com
Studion/klasser: studioflow.se
Hemsida: johannaalvin.com
Onlinekurser som redan finns

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Tusen tack för alla vackra möten och vi ses!

Foto: vegafoto.se

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.