Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons

UTBILDNINGAR

200 h Yogalärarutbildning

Jag och Milla Floryd erbjuder en 200h yogalärarutbildning som du kan välja att gå i två steg. Första 100h är en fördjupning av yoga och passar alla. Resterande 101-200h är för dig som vill lära dig att undervisa i yoga. Skolan är yoga alliance registrerad och all undervisning sker på FLOW Yogastudio. Gästlärare på “Take the leap” är Simon Krohn och Anja Berg. På “Free the Knowledge” är Erik Myrberg gästlärare. Det är vi väldigt glada och stolta över.

Läs mer om 100 h Take the leap

Läs mer om 100 h Free the Knowledge

Yin Yoga utbildning

Välkommen till en grundutbildning i Yin Yoga med Johanna Alvin & Liselotte Reivén.
Yin yoga är en medveten närvaro i stillheten. Där du möter allt, det bekväma och det obekväma. I, för det mesta, sittande och liggande positioner ligger fokus på bindväv, skelett, ledband, ligament och de inre organen. Du får en grundläggande utbildning i yin yogans filosofi, anatomi, olika positioner för olika kroppar, traditionell kinesisk medicin, passuppyggnad/sekvensering/tema, pedagogik, andning och meditation, beröringens helande kraft med mera.

Läs mer om Yin Yoga grundutbildning

Din egen röst – att undervisa från hjärtat – onlinekurs

Den här kursen ger dig guidning i att hitta dina egna ord och göra dem till ditt budskap. Den vänder sig till dig som är ny yogalärare och vill ha lite verktyg på vägen och/eller sig som vilat som lärare ett tag och vill få ny inspiration till att utforska din egen insida för att guida deltagarna på mattan med din egen genuina och personliga lärarstil. Din egen autentiska röst. Eller är det kanske helt enkelt så att du är aktiv yogalärare och människa som är sugen på reflektion och utveckling.

Läs mer om Din egen röst – att undervisa från hjärtat