Johanna
Yoga World

OM MIG

Hej och välkommen till min värld! Eller min blogg i alla fall, även om jag delar mycket av min värld. Så som jag upplever den. Det är ju olika det där. Hur vi lever. Vad vi tycker. Vilka förutsättningar vi har.

Jag är idrottslärare i grunden och arbetar som yogalärare och studioägare på heltid. Därför kommer du kunna läsa mycket om just det. Hur det är att driva studio och leva yoga medans man gör det och samtidigt förhålla sig till livet som pågår. Jag älskar yoga, jag älskar reflektion och eftertanke och jag älskar att skriva. Och jag älskar att undervisa yoga med mycket hjärta.

Den mesta av min tid spenderar jag på FLOW, en plats jag ville skapa för min egen och andras vardag. En plats att landa på, som ett andningshål som finns hela tiden, inte bara när vi reser bort och allt har gått lite för långt. Utan den där beständiga platsen, ankaret i vardagen som påminner en om att andas och att leva – varje dag. Yoga för mig är att vara i det som är och att möta sig själv i med- och motgångar. I allt det som är föränderligt. Att låta insidan ha större plats än yttre impulser.

Har du inte vägarna förbi Göteborg så finns jag även på Yogobe – tillgänglig när som helst du vill och såklart här. Det finns många utbildningar inom hälsa, träning och yoga i mitt bagage men framför allt RYT500 med Authentic Flow Tribe och immersions med Sally Kempton och Donna Farhi.

DU HITTAR MIG HÄR:

johanna@studioflow.se

www.studioflow.se

www.johannaalvin.com

FLOWs Facebooksida – här hittar du alla våra event och inlägg

Med koden ”ALVIN” kan du som ny prova på 30 dagar med Yogobe kostnadsfritt

Samarbetar med, och är ambassadör för Casall

Mina klasser håller jag på FLOW Yogastudio

KOMMANDE WORKSHOPS & KURSER hittar du på johannaalvin.com

Hör gärna av dig!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.